Ενημέρωση

ΣΑΔΑΣ – ΤΜΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ : Κάλεσμα στην Εναρκτήρια Εκδήλωση του Αλληλέγγυου Εργαστηρίου Σχεδίου

Προς

Τα μέλη του Ν. Αττικής

 

 

 

Θέμα : Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου

Το Τμήμα Αττικής του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ σε συνεργασία με το Σύλλογο Φοιτητών Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ, απέναντι στην καθημερινή επιδεινούμενη κοινωνική & οικονομική κρίση, αναλαμβάνει ενεργό δράση, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, για την στήριξη μαθητών της Β & Γ’ Λυκείου, οργανώνοντας για 10η χρονιά, το εργαστήρι εκμάθησης ελεύθερου & γραμμικού σχεδίου.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν είναι ανταγωνιστική στα οργανωμένα επί πληρωμή μαθήματα, ούτε έχει κερδοσκοπικό ή φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως ένα αντιστάθμισμα στην ασφυκτική καθημερινότητα των πενιχρών απολαβών & κοινωνικών παροχών των εργαζομένων και μη στην χώρα μας.

Το εργαστήρι οργανώνεται από απόφοιτους/ες και φοιτητές/τριες της Αρχιτεκτονικής και πραγματοποιείται στο Κάτω Πολυτεχνείο (Πατησίων 42), κτίριο Μπουμπουλίνας.

Καλούμε όσους/ες επιθυμούν να συμμετέχουν στο “Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου” να προσέλθουν στην εναρκτήρια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2/11 στις 19:00 στο κτήριο του ΣΑΔΑΣ (Βρυσακίου 15 & Κλάδου, Μοναστηράκι).

* Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης & για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου, επισκεφτείτε το site https://www.sadas-pea.gr/ ή επικοινωνήστε με την ομάδα εργασίας στο email : [email protected].

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                                                   Η Γεν. Γραμματέας

ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΣΑΛΙΚΗ                                          ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

 

 

Συνημμένα :   α) Αίτηση συμμετοχής μαθητών

β) υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα

γ) δηλώσεις διδασκόντων