Χρήσιμες Πληροφορίες

Διαφημιστικη Προβολη

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών – Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων προσφέρει τη δυνατότητα διαφημιστικής προβολής μέσα από τον ιστότοπό του και στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο. Οι εταιρείες ή οι επαγγελματίες που θα προβληθούν θα πρέπει να έχουν αντικείμενο σχετικό με τις δραστηριότητες των αρχιτεκτόνων.

Προβολή στον ιστότοπο

Η ιστοσελίδα έχει υψηλή επισκεψιμότητα που ξεπερνά τις 20.000 προβολές κάθε μήνα, ενώ αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά μετά τον πρόσφατο ανασχεδιασμό  και τον εμπλουτισμό της με νέο περιεχόμενο. Οι διαφημίσεις προβάλλονται τόσο στην αρχική όσο και σε όλες τις υπόλοιπες σελίδες. Παρακάτω δίνονται πληροφορίες για τα τυποποιημένα μεγέθη διαφημίσεων, τα οποία όμως μπορεί να τροποποιηθούν κατόπιν συνεννόησης.

1η ενότητα διαφημίσεων – Αριστερή στήλη

Προβάλλεται κάτω από το κεντρικό μενού. Το μέγεθος είναι 280x60px

2η ενότητα διαφημίσεων – Κεντρική στήλη

Στην αρχική σελίδα εμφανίζεται κάτω από το slider ενώ σε όλες τις υπόλοιπες αμέσως μετά το περιεχόμενο. Το μέγεθος είναι 160x60px, 245x60px ή 500x60px

* Στη θέση αυτή μπορεί να μπει και διαφήμιση τυποποιημένου μεγέθους 468x60px

3η ενότητα διαφημίσεων – Δεξιά στήλη

Προβάλλεται κάτω από τη στήλη “Προσεχείς Εκδηλώσεις”. Το μέγεθος είναι 200x200px ή 200x95px.

Προβολή στο εβδομαδιαίο Ενημερωτικό Δελτίο

Το Ενημερωτικό Δελτίο δεν αποστέλλεται μόνο στα μέλη του συλλόγου αλλά και σε οποιονδήποτε ζητήσει να γίνει συνδρομητής καταχωρώντας το email του μέσα από τον ιστότοπο του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ. Ο αριθμός των συνδρομητών είναι πάνω από 3300 άτομα. Η διαφήμιση τοποθετείται μεταξύ κεφαλίδας και περιεχομένου.

Επικοινωνια

Εάν ενδιαφέρεστε για την προβολή της εταιρείας ή του γραφείου σας παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία του συλλόγου όπου θα ενημερωθείτε επίσης και για τη δυνατότητα προβολής μέσα από την free press Περιοδική Έκδοση.

Γραφεία ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ Βρυσακίου 15, Μοναστηράκι 10555 – Αθήνα Τηλ. 210 3215146 Fax: 210 3215147 E-mail: [email protected] Ώρες λειτουργίας: 9.00 – 15.00 καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου