Ενημέρωση

2ος Αρχιτεκτονικός Περίπατος στο Εμπορικό Κέντρο της Αθήνας – Κτήρια Μοντερνισμού που διοργανώνει το 3o Workshop 2018: «Διαδρομές της αρχιτεκτονικής, από τις απαρχές της εμφάνισης του μοντερνισμού μέχρι σήμερα, στην Αττική»

ΤΜΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ

Πρόσκληση για συμμετοχή στον 2ο Αρχιτεκτονικό περίπατο  στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας – Κτίρια Μοντερνισμού – που διοργανώνει το 3o Workshop   

«Διαδρομές της αρχιτεκτονικής από τις απαρχές του Μοντερνισμού έως σήμερα στην Αττική» του ΣΑΔΑΣ – Τμήματος Αττικής

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 1Η

Στα πλαίσια των εργασιών του 3ου  (2018) Workshop  του Τμήματος Αττικής του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων  με θέμα Διαδρομές της Αρχιτεκτονικής από την εποχή του Μοντερνισμού μέχρι σήμερα στην Αττική ,  σας  προσκαλούμε στον 2ο αρχιτεκτονικό περίπατο αυτής της  χρονιάς  στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας που θα γίνει την Κυριακή του Θωμά – 15 Απρίλη  2018.

Στον περίπατο η συνάδελφος Δρ. Βάσω Ρούσση θα παρουσιάσει σημαντικά κτίρια του μοντερνισμού της περιοχής τόσο του μεσοπολέμου όσο και της πρώτης μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο περιόδου καθώς και χαρακτηριστικά κτίρια με στοές.

Η εκκίνηση έχει οριστεί στις 11:00 π.μ.  Ως σημείο συνάντησης των ενδιαφερομένων να την παρακολουθήσουν ορίζεται η είσοδος του ΜΕΤΡΟ επί της πλατείας Μοναστηρακίου . (βλ. συνημμένο χάρτη)

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Στην επόμενη ανακοίνωση θα υπάρξει αναλυτικό σχεδιάγραμμα της πορείας που θα ακολουθηθεί.

 

https://www.google.gr/maps/search/%CE%95%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%BF+%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82/@37.97782,23.7266977,17z/data=!3m1!4b1?hl=en

 

Για την επιστημονική επιτροπή του workshop

 

Αντωνία Πάνου, Οικονόμου Ουρανία

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος

Αντώνης Μαούνης

Η Γενική Γραμματέας

Ελένη Βαφειάδου