Διεθνείς Συνεργασίες

UMAR Summer Workshop, 4 – 10 Σεπτεμβρίου 2022, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Ιωάννινα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το ερευνητικό εργαστήριο CRISIS, εκ μέρους του Τμήματος Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ), διοργάνωσε Καλοκαιρινό Σπουδαστήριο της UMAR (UMAR Summer Workshop 2022), από 4 έως 10 Σεπτεμβρίου 2022, στα Ιωάννινα.

Το Καλοκαιρινό Σπουδαστήριο με θέμα The Museum of Modern Architecture at the Mediterranean (MMAM)” συντονίστηκε από τον Επίκουρο Καθηγητή Νικόλα Πατσαβό και για την πραγματοποίησή του συνεργάστηκαν οι Επίκουροι Καθηγητές, Άγγελος Παπαγεωργίου, Γιάννης Ζαβολέας, Μαρία Κριαρα και ο Επίκουρος Λέκτορας Κάρολος Γαλανός.

Το Καλοκαιρινό Σπουδαστήριο έλαβε χώρα με την υποστήριξη και τη συμμετοχή της Ένωσης Αρχιτεκτόνων Μεσογείου (UMAR), του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ, του Ελληνικού Τμήματος της UIA, του do.co.mo.mo.gr, του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ), του  Ctrl_Space Lab και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Συμμετείχαν σ’ αυτό φοιτητές Αρχιτεκτονικής και νέοι Αρχιτέκτονες από την Αίγυπτο, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Τουρκία και την Τυνησία.

Αναζητήστε όλες τις λεπτομέρειες του Εργαστηρίου στα συνημμένα.