Ενημέρωση

Προσυνεδριακή Συναυλία στον Πειραιά_Παρασκευή 6.10.2017_ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΑΔΑΣ Τμ Αττικής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2017, ώρα 9:30 μμ, στην οδό Πολυδεύκους 39, Πειραιά, πλησίον σταθμού Πειραιάς του ΗΣΑΠ (δείτε τον χάρτη στο συνημμένο), την υπαίθρια συναυλία τζαζ από το συγκρότημα

GEORGE KONTAFOURIS BABY TRIO

που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Συνεδρίου του ΣΑΔΑΣ Τμ. Αττικής.

Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σε στεγασμένο χώρο στην ίδια προγραμματισμένη θέση, ώρα, και ημερομηνία.

Η προσέλευση είναι ελεύθερη.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Με στόχο να αναδείξουμε σημεία της Αττικής με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, που λόγω κρίσης εγκαταλείπονται, καταστρέφονται και χάνονται (λόγω ανέχειας ή σκόπιμα), και για να προκαλέσουμε το ενδιαφέρον να διατηρηθούν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας, θα γίνουν τέσσερεις συναυλίες σε ανοιχτούς, δημόσιους χώρους, με σημαντικούς μουσικούς, με μόνη σκηνική διαμόρφωση έναν ειδικό βραδινό φωτισμό και με ελεύθερη προσέλευση.

Η επιμέλεια για την αφιλοκερδή συμμετοχή μουσικών ψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου στις συναυλίες αυτές αποτελεί ευγενική χορηγία του Δημήτρη Τρίκα, (παραγωγού του Τρίτου Προγράμματος της ΕΡΤ). Η διεύθυνση φωτισμού των χώρων που θα πραγματοποιηθούν, θα γίνει με ευγενική χορηγία του Θόδωρου Μαργκά και του Κώστα Μαργκά.

 

Επισυνάπτεται η αφίσα της συναυλίας στον Πειραιά και το συνοπτικό πρόγραμμα προσυνεδριακών δραστηριοτήτων της τρέχουσας εβδομάδας.

 


Αφίσα

/home/sadaspea/sadas-pea.gr/wp content/uploads/2017/10/afisa sinavlia pireas

jpeg
223 KB
Προσυνεδριακές Δραστηριότητες 4.10 έως 8.102017

pdf
262 KB