Εκπαίδευση

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ : Εργαστήριο – Συμπόσιο & Workshop για τον «Ύπνο». Δηλώσεις συμμετοχής έως 25 Σεπτεμβρίου 2022

CITYLAB 2022

 

ΥΠΝΟΣ

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και η Αστική Μη κερδοσκοπική Εταιρεία CITYLAB (www.citylab.edu.gr) σε συνεργασία με το Μορφωτικό Ίδρυμα Δήμου Αθηναίων (Μ.Ι.Δ.Α.), τον Σύλλογο των Αθηναίων, το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Εργαστήριο Χώρου-Αισθητικής-Αειφορίας της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, το CRISiS Lab Εργαστήριο Στρατηγικού Σχεδιασμού και Διεπιστημονικής Κριτικής του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων , το Μουσείο Ιατρικής Κρήτης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, την ΑΜΚΕ ΟΝΕΙΡΟΥΣ, τις εκδόσεις ΕΥΡΑΣΙΑ και τον Σύνδεσμο Επιστημόνων Πανεπιστημίων Ιταλίας (ΣΕΠΙ),

οργανώνουν επταήμερο πλέγμα αλληλένδετων δράσεων

για την πολιτιστική και κοινωνική σημασία του ύπνου.

CITYLAB • 2022 • ΥΠΝΟΣ 

3-6 Οκτωβρίου 2022, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Τετραήμερο Διαθεματικό, Διεπιστημονικό και Διαπανεπιστημιακό Εργαστήριο με αντικείμενο τη διατύπωση καινοτόμων προτάσεων χωρικής και χρονικής διαχείρισης του ύπνου.

7-9 Οκτωβρίου 2022, Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138

Τριήμερο Επιστημονικό Συμπόσιο με διακεκριμένους ομιλητές από τα πεδία της Ιατρικής, της Αρχιτεκτονικής, της Τέχνης, της Κοινωνιολογίας, της Φιλοσοφίας, της Ψυχολογίας, του Αθλητισμού κ.ά.

Στον πυρήνα της πρότασης βρίσκεται ο εντοπισμός/ανάπτυξη των στοιχείων αειφορίας, βιώσιμης ανάπτυξης και ευζωίας που επαναπροσδιορίζουν τη σχέση ΥΠΝΟΥ, ΧΩΡΟΥ και ΧΡΟΝΟΥ στις τέχνες και τις επιστήμες.

Η διαδικασία για τις δηλώσεις ενδιαφέροντος έχει ήδη ξεκινήσει. Παρακαλείσθε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας εγκαίρως, διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες. Αιτήσεις συμμετοχής στο εργαστήριο θα γίνονται δεκτές μέχρι και την 25η Σεπτεμβρίου 2022.