Ο Σύλλογος

ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ : Πρόσκληση σε ολομέλεια, Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

ΝΕΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ

Τη Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 στα γραφεία του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ, στην Αθήνα, Κλάδου και Βρυσακίου 15, στις 18:30 σας καλούμε στην Ολομέλεια του Νέου Κινήματος Αρχιτεκτόνων, με θέματα:

  1. Η πρόταση του Νέου Κινήματος για Συνέδριο του Συλλόγου με θέμα «Το νέο ΠΔ 99/2018 για να επαγγελματικά δικαιώματα – το Μητρώο μελετητών & επιβλεπόντων και η νέα πραγματικότητα που σχεδιάζεται για το επάγγελμα του αρχιτέκτονα»: επεξεργασία και προετοιμασία ολοκληρωμένης πρότασης προς το ΔΣ του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ. (βλέπε συνημμένα)

Μια σύντομη ανασκόπηση: Στην Αντιπροσωπεία του Δεκεμβρίου είχαμε προτείνει για το θέμα του ΠΔ99/2018 για τα επαγγελματικά δικαιώματα, διοργάνωση συνεδρίου από το Σύλλογο για ενημέρωση των συναδέλφων αλλά και διατύπωση απόψεων για το θέμα και τα νέα δεδομένα που διαμορφώνει για το επάγγελμα. Το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία τελευταίο και παρόλο που υπερψηφίστηκε, η καταμέτρηση δεν καταγράφηκε για λόγους που γράφουμε και στο συνημμένο κείμενο προς το ΔΣ του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ. Στη συνέχεια πήγαμε την πρόταση στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ μετά την Αντιπροσωπεία, το οποίο όμως δεν απάντησε επίσημα μέχρι που πήγαμε στη τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ στις 26 Μαρτίου, όπου θέσαμε το θέμα και μας ζήτησαν ολοκληρωμένη πρόταση για το Συνέδριο και μας έστειλαν το συνημμένο έγγραφο.

  1. Συντονισμός της δράσης μας στο Σύλλογο

 

Αθήνα 31/3/2019

Η γραμματεία του Νέου Κινήματος Αρχιτεκτόνων

πληροφορίες:www.neokinima.gr