Εκπαίδευση

Ετήσιο Θερινό Σεμινάριο με τίτλο “ΠΑΡΙΣΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ 2: ΤΟΠΙΟ, ΚΗΠΟΙ, ΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ” από το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (16-23 Ιουλίου 2023 στο Παρίσι)

Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,

Το Εργαστήριο Νεοελληνικής Αρχιτεκτονικής, Πόλης και Πολιτισμού της Σχολής Αρχιτεκτόνων Πολυτεχνείου Κρήτης, το Universite Paris 1 Pantheon Sorbonne, η Ecole d’ Architecture Paris Malaquais και η Fondation Hellenique στο Παρίσι οργανώνουν Ετήσιο Θερινό Σεμινάριο  με τίτλο

«ΠΑΡΙΣΙ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ 2:  ΤΟΠΙΟ, ΚΗΠΟΙ, ΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ»

που θα πραγματοποιηθεί 16-23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023  στο Παρίσι.

Απευθύνεται σε φοιτητές/τριες (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς, υποψηφίους διδάκτορες) Αρχιτεκτονικών Σχολών, Σχολών Αρχιτεκτονικής Τοπίου, Σχολών Καλών τεχνών, Γεωπονικών και Πολεοδομίας. Επίσης σε νέους αποφοίτους (μετά το 2018).

Συνημμένα θα βρείτε την πρόσκληση ενδιαφέροντος σε δυο γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά) με πληροφορίες για την συμμετοχή και το περιεχόμενο του σεμιναρίου. Όπως επίσης και τον σύνδεσμο όπου θα αναρτώνται σταδιακά συμπληρωματικές πληροφορίες.

Ευχαριστούμε θερμά και παραμένουμε στη διάθεσή σας

 

Η οργανωτική επιτροπή

Αμαλία Κωτσάκη, καθηγήτρια Πολυτεχνείου Κρήτης

Μaria Gravari – Barbas, καθηγήτρια Universite Paris 1 Pantheon Sorbonne,

Demetra Kanellopoulou, λέκτορας Ecole d’ Architecture Paris Malaquais

 

 

https://www.arch.tuc.gr/el/nea/oles-oi-anakoinoseis-chronologika/n/therino-seminario-2023-parisi-metaschimatismoi-2-topio-kipoi-astika-parka-prosklisi-endiaferontos