Ενημέρωση

Εκλογές ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ, Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

 

Ο ΣΑΔΑΣ – Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων θα πραγματοποιήσει εκλογές για την ανάδειξη της νέας Αντιπροσωπείας, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014.

Εκλογικά τμήματα θα υπάρχουν σε όλες τις Περιφέρειες, στις έδρες των Τμημάτων – Συλλόγων και στις έδρες Νομών που θα ανακοινωθούν έγκαιρα από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.

Συνάδελφοι που θα έχουν κάνει αίτηση εγγραφής στον ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ, για να έχουν δικαίωμα ψήφου σε αυτές τις εκλογές, πρέπει η αίτησή τους να έχει εγκριθεί από τα αρμόδια καταστατικά όργανα των Τμημάτων του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ.

Για πληροφορίες σχετικά με τις προθεσμίες, οι συνάδελφοι πρέπει να απευθυνθούν στις κατά τόπους Διοικήσεις των Τμημάτων.

Για τις περιοχές που δεν διαθέτουν Τμήμα του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ, οι αιτήσεις εγγραφής πρέπει να υποβληθούν στη γραμματεία του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ το αργότερο  μέχρι την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, προκειμένου να τεθούν προς έγκριση στη συνεδρίαση του ΔΣ  του Συλλόγου της 14/11/14.

Υπενθυμίζεται ότι το δικαίωμα εγγραφής νέου μέλους είναι 10,00 €.

Η ταμειακή τακτοποίηση των ψηφοφόρων μπορεί να γίνει κατά την ημέρα των εκλογών, παρ’ όλα αυτά παρακαλούνται οι συνάδελφοι να τακτοποιηθούν νωρίτερα για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Ειδικές πληροφορίες για τις διαδικασίες των εκλογών θα ανακοινωθούν σύντομα.

Το Δ.Σ. του ΣΑΔΑΣ – Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων προσκαλεί όλους τους αρχιτέκτονες να λάβουν μαζικά μέρος στις εκλογές. Η μεγάλη συμμετοχή θα είναι η απάντηση για την ενδυνάμωση του κλάδου και την επίλυση των θεσμικών και επαγγελματικών προβλημάτων μας.