Ενημέρωση

3ος Αρχιτεκτονικός Περίπατος στην περιοχή του ΜΕΤΣ που διοργανώνει το 3o Workshop 2018: «Διαδρομές της αρχιτεκτονικής, από τις απαρχές της εμφάνισης του μοντερνισμού μέχρι σήμερα, στην Αττική»

Στο πλαίσιο των εργασιών  του 3ου  (2018) Workshop  του Τμήματος Αττικής του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων  με θέμα Διαδρομές της Αρχιτεκτονικής από την εποχή του Μοντερνισμού μέχρι σήμερα στην Αττική  σας  προσκαλούμε στον 3ο αρχιτεκτονικό περίπατο αυτής της  χρονιάς  στην περιοχή του ΜΕΤΣ που θα γίνει την Κυριακή 22 Απρίλη  2018.

Στον περίπατο,   που βασίζεται σε έρευνα πεδίου και αρχείων – στα πλαίσια  του workshop 2017 –  οι συνάδελφοι :

Βάλια Κουφοπούλου, αρχιτέκτων  μηχανικός, Υπ.  Διδάκτωρ ΕΜΠ,  Διεύθυνση Σχεδίου Πόλεως και Αστικού Περιβάλλοντος, Τμήμα Πολεοδομικού Σχεδιασμού Δήμου Αθήνας,

Σοφία Μικροπούλου αρχιτέκτων  μηχανικός,  Μεταπτυχ. Διπλ. Ειδ. Ε.Μ.Π., Δ/νση Επιχειρησιακού Σχεδιασμού Οργάνωσης Πληροφορικής Δήμου Αθήνας, και

Μυρτώ Μυριαλλή Αρχιτέκτων Μηχανικός,

θα μας  παρουσιάσουν  τις πολεοδομικές  και αρχιτεκτονικές ιδιαιτερότητες  και μετασχηματισμούς  μέσα στο χρόνο  της περιοχής του Μετς – μιας ιδιαίτερης περιοχής  κατοικίας του κέντρου της Αθήνας  που η ιστορία της ξεκινά στα τέλη του 19ου αιώνα.

 

Η εκκίνηση έχει οριστεί στις 11:00 π.μ. Το σημείο συνάντησης των ενδιαφερομένων να την παρακολουθήσουν είναι Αρδηττού και Αναπαύσεως  ως το συνημμένο.

 

 

 

 


Πρόσκληση

pdf
858 KB