Διεθνείς Συνεργασίες

UIA: Η υποψηφιότητά σας ως Ανταποκριτής στο Πρόγραμμα Εργασίας Κληρονομιάς και Πολιτιστικής Ταυτότητας. (Προθεσμία έως 18.12.23)

Συνάδελφοι,

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εκδήλωση ενδιαφέροντος να εργαστείτε στο Πρόγραμμα Εργασίας Κληρονομιάς και Πολιτιστικής Ταυτότητας της UIA.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι έχετε διοριστεί ως Ανταποκριτής για το χρονικό διάστημα 2023 – 2026. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία, παρακαλούμε να στείλετε την επισυναπτόμενη στο παρόν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμπληρωμένη, στην Claudia Da Silva ([email protected]) μέχρι τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και ώρα 12 το μεσημέρι (Paris time).

Δεδομένου του εξαιρετικά μεγάλου ενδιαφέροντος, καθώς και της επιθυμίας μας να διασφαλίσουμε ισότιμη εκπροσώπηση των Περιφερειών σε κάθε πρόγραμμα και να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθήσουν το έργο τους, αποφασίσαμε να αναδιαμορφώσουμε τη δομή των Προγραμμάτων Εργασίας της UIA.

Τα μέλη του Προγράμματος Εργασίας θα περιορίζονται σε συνολικά 17-22 άτομα, οργανωμένα ως εξής: 2 Συν-διευθυντές, το πολύ 2 Σύμβουλοι και έως 4 Μέλη ανά Περιφέρεια. Όσοι υποδεικνύονται από τα Τμήματα Μελών τους για να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Εργασίας και δεν επιλέχθηκαν για Μέλη έχουν συμπεριληφθεί ως Ανταποκριτές. Ο ρόλος των Ανταποκριτών είναι να είναι προεκτάσεις του έργου της Επιτροπής και να διασφαλίζουν την επαφή με τα Τμήματά τους. Ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους, μπορούν να συμμετέχουν σε έργα κατά την κρίση των Συν-διευθυντών.

Οι Συν-διευθυντές Kassim Mwamba Omar και Anju Malla θα επικοινωνήσουν μαζί σας σύντομα προκειμένου να οργανώσουν την πρώτη συνάντηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία της UIA.

 

UIA General Secretariat

Tel. : +33 1 45 24 72 45

http://www.uia-architectes.org

 


Ανακοίνωση & Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
198 KB