Ενημέρωση

Συνεργασία ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ και Civiltech – Ενημερωτικές Εκδηλώσεις

Συνεργασία ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ και Civiltech – Ενημερωτικές Εκδηλώσεις

Ο ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ, σε συνεργασία με τη Civiltech Α.Ε., ξεκίνησε μια σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων που απευθύνονται σε αρχιτέκτονες μηχανικούς, μέλη του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ, οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν σχετικά με το νέο τρόπο έκδοσης οικοδομικών αδειών. Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη και ήδη όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις είναι πλήρεις!

 

 

Με την παρούσα πρόσκληση, καλείστε να κάνετε ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ σε μία από τις προσεχείς εκδηλώσεις που προγραμματίζονται εντός του Ιουλίου. Στα στοιχεία επαφής που θα μας δώσετε θα ειδοποιηθείτε έγκαιρα για την ημερομηνία εκτέλεσης των εκδηλώσεων. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Εγγραφείτε εδώ. http://www.civiltech.gr/sadas/seminars.

 

Επισημαίνεται ότι στους συμμετέχοντες των ενημερωτικών εκδηλώσεων, οι οποίοι πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις ως προς την οικονομική τους ενημερότητα στον ΣΑΔΑΣ –ΠΕΑ , θα δίνονται εφαρμογές λογισμικού με τρίμηνη άδεια χρήσης και ηλεκτρονική τεχνική υποστήριξη, ώστε να κάνουν πρακτική εξάσκηση όσων έμαθαν.

 

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ, στο τηλέφωνο 2103215146 για περισσότερες πληροφορίες .