Δράσεις

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την ανάληψη της θέσης του Επιμελητή της Εθνικής Συμμετοχής στην 18η Διεθνή Έκθεση Αρχιτεκτονικής της Βενετίας 2023

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣΤΗΝ 18η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 2023

H Γενική Γραμματεία Χωρικού Σχεδιασμού & Αστικού Περιβάλλοντος ΥΠΕΝ καλεί διπλωματούχους αρχιτέκτονες ή ομάδες αρχιτεκτόνων, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την ανάληψη της θέσης επιμελητή (curator) της εθνικής συμμετοχής στη 18η Διεθνή Έκθεση Αρχιτεκτονικής της Βενετίας 2023 – 18th International Architecture Exhibition_Venice 2023, με θέμα «The Laboratory of the Future».

Το θέμα της έκθεσης επιλέχθηκε από την επιμελήτρια (curator) της 18ης ΒIENNALE Αρχιτεκτονικής της Βενετίας 2023, κ. Lesley Lokko και παρουσιάζεται αναλυτικά από την ίδια στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, με συνημμένη την πρότασή τους, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες που παρατίθενται στα παραρτήματα της συνημμένης πρόσκλησης.

Το επιπλέον υλικό πληροφόρησης (κάτοψη, τομή, ορθοφωτογραφικός χάρτης θέσης περιπτέρου), συνοδεύει την ανάρτηση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στην ιστοσελίδα του ΥΠΕΝ.

Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος θα υποβάλλονται τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 10:00 έως 14:00, στη γραμματεία της Διεύθυνσης Μελετών και Έργων Αστικών Αναπλάσεων (ΔΜΕΑΑ) του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ), Αμαλιάδος 17, ΤΚ 115 23 –
Αθήνα, 1Ος όροφος, γραφείο 118.

Καταληκτική προθεσμία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η Δευτέρα 9/1/2023 και ώρα 14:00.

Συνημμένα θα βρείτε την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.