Ο Σύλλογος

ΕλΕΜ : Απάντηση στην Ανακοίνωση της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ για το ζήτημα της συγκρότησης του ΔΣ του ΣΑΔΑΣ – Τμήμα Αττικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕλΕΜ

ΘΕΜΑ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ-ΤΜΗΜΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Ερχόμαστε στην δυσάρεστη θέση να απαντήσουμε σε όσα ψευδή αναγράφονται στην Ανακοίνωση της  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ σχετικά με το θέμα, καθώς δεν μας έχει συνηθίσει χρόνια τώρα σε τέτοια συμπεριφορά.

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους και ειδικότερα των εκπροσώπων της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ, σε περίπτωση που το ξέχασαν, ότι η ΕλΕΜ διά του εκπροσώπου της, συναδέλφου Μ. Πουλάκη, ούτε οψίμως ούτε περιστασιακώς, αλλά από την αρχή που τέθηκε το θέμα του ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ, αποδέχθηκε την πρόταση της ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ και όχι μόνο αυτό, αλλά την επανάφερε επιμόνως σε κάθε συνεδρίαση μετά από κάθε άγονη ψηφοφορία. Στην πρόταση αυτή κάθε φορά ήταν αρνητική η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ δια του εκπροσώπου της συναδέλφου Α. Μαούνη και μέχρι τώρα δεν έχουμε ακούσει τις απόψεις καμίας άλλης παράταξης.

Επιτέλους διαβάστε ή ακούστε τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ και μην παραπληροφορείτε.

Τέλος σχετικά με την αναφορά σας στην ΕλΕΜ, ότι η στάση της δεν την απαλλάσσει από τις σοβαρές πολιτικές της ευθύνες είναι κατανοητή, επειδή δε γνωρίζετε ή κάνετε ότι δεν γνωρίζετε, σε ποιους απευθύνεστε. Η ΕλΕΜ δεν φέρει καμία πολιτική ευθύνη έναντι κανενός, καθόσον δεν αποτελεί συνδικαλιστικό βραχίονα καμίας Πολιτικής Παράταξης ή Πολιτικής Τάσης. Η ΕλΕΜ λογοδοτεί μόνο στους συναδέλφους που την στηρίζουν, για την ανάδειξη της ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ και την στήριξη στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ.

 

ΕλΕΜ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ