Ενημέρωση

Διεθνής Διαγωνισμός “Build School Project 2018”

Η Ένωση Αρχιτεκτόνων Ρωσίας σας προσκαλεί να συμμετέχετε στον 2ο Ρωσικό Διεθνή Διαγωνισμό “Build School Project 2018” για Σχεδιασμό και Κατασκευή Παιδικού Σταθμού, Νηπιαγωγείου και Σχολείου, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 2ης Διεθνούς Έκθεσης “Build School Project 2018” από τις 25 έως τις 27 Σεπτεμβρίου 2018 στη Μόσχα στο “Expocentre”.

Ο 1ος Διαγωνισμός το 2017 έγινε η μεγαλύτερη σε επισκεψιμότητα έκθεση στη Ρωσία μέχρι τώρα. Σε εκείνον τον διαγωνισμό πήραν μέρος αρχιτεκτονικά γραφεία από τη Ρωσία, την Ολλανδία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ισπανία και την Λετονία.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να παρουσιάσει τη γρήγορη εφαρμογή των καλύτερων αρχιτεκτονικών έργων των προσχολικών και σχολικών κτηρίων, σχολών profile, σπορ, μουσικής, τέχνης, δημιουργία των αρχικών τάξεων και επεκτάσεις σε σχολεία. Ο διαγωνισμός θα προωθήσει τις βέλτιστες πρακτικές στο συγκεκριμένο ρωσικό πλαίσιο, τη βελτίωση της κοινωνικής υποδομής για τα παιδιά και την εφαρμογή καινοτόμων σχεδιαστικών προσεγγίσεων στο εκπαιδευτικό περιβάλλον από την άποψη της μαζικής κατασκευής.

Ο διαγωνισμός θα συμβάλει επίσης στην ευρεία ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ των αρχιτεκτονικών γραφείων από διάφορες χώρες, στα οποία θα συμμετέχουν σε διαλόγους οι τοπικές και ομοσπονδιακές αρχές και οι σημαντικότεροι αρχιτέκτονες των πόλεων.

Η συμμετοχή επίσημων αντιπροσωπειών από τα ομοσπονδιακά και περιφερειακά υπουργεία και τα τμήματα της Ρωσίας θα διευκολύνει τον εντοπισμό και την προώθηση βέλτιστων πρακτικών σχεδιασμού, κατασκευής και εφαρμογής σύγχρονων τεχνολογιών στο πλαίσιο του κρατικού προγράμματος μεγάλης κλίμακας για τη δημιουργία νέων εκπαιδευτικών χώρων σε όλες τις περιοχές της Ρωσίας έως το 2025.

Δηλώσεις συμμετοχής στον διαγωνισμό έως και 1 Αυγούστου 2018. 

Τα αποτελέσματα της κριτικής επιτροπής και τα βραβεία θα ανακοινωθούν στις 26 Σεπτεμβρίου 2018

Περισσότερες πληροφορίες :

http://www.buildschool.ru/competition-en

 

Η αναλυτική προκήρυξη υπάρχει στον παρακάτω σύνδεσμο :

http://docs.wixstatic.com/ugd/99b5a8_15c1e2d037b04224951cc71619d8e67e.pdf

С уважением,
Ольга Белова
Союз московских архитекторов
Отдел экспозиционно-выставочных программ
+7 (495) 690-62-13
+7 (495) 691-86-60
[email protected] 
www.buildschool.ru