Ενημέρωση

Ανακοίνωση – Εκδηλώσεις ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ & CIVILTECH

Τα τελευταία χρόνια, πλήθος νέων νομοθετημάτων (ταυτότητα κτηρίου, νέος οικοδομικός κανονισμός, νέος τρόπος έκδοσης οικοδομικών αδειών, αυθαίρετη δόμηση, κανονισμός ενεργειακής απόδοσης κτηρίων) έχουν διαμορφώσει μια νέα πραγματικότητα στο επάγγελμα του αρχιτέκτονα μηχανικού.

 

O Σ.Α.Δ.Α.Σ. – Π.Ε.Α., σε συνεργασία με την εταιρεία Civiltech Α.Ε., έχει ξεκινήσει μια σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων που έχουν ως σκοπό να αναδείξουν τα κύρια χαρακτηριστικά των νέων διαδικασιών και να προτείνουν πρακτικούς τρόπους οργάνωσης της δουλειάς του αρχιτέκτονα μηχανικού.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής στις εκδηλώσεις του Σ.Α.Δ.Α.Σ. – Π.Ε.Α. ξεπέρασαν κάθε πρόβλεψη και ήδη όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις είναι πλήρεις! Σύντομα, θα ανακοινωθεί η θεματολογία και το αναλυτικό πρόγραμμα των προσεχών εκδηλώσεων.

 

Επισημαίνεται ότι ο ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ κρατάει τον αριθμό των συμμετοχών ανά εκδήλωση σε ένα μικρό πλήθος, προκειμένου η όλη διαδικασία να είναι ωφέλιμη και αποδοτική για όλους.

 

Επίσης με την ευκαιρία των ενημερωτικών εκδηλώσεων, με θέμα «Νέες διαδικασίες στον τρόπο έκδοσης οικοδομικών αδειών», όλα τα μέλη του Σ.Α.Δ.Α.Σ. – Π.Ε.Α. δικαιούνται 30% έκπτωση για την αγορά των εφαρμογών της οικογένειας Building.

 

Ενημερωθείτε αναλυτικότερα από τη γραμματεία του ΣΑΔΑΣ -ΠΕΑ (τηλ. 2103215146 – 2103215147) , επισκεφτείτε την ιστοσελίδα (www.sadas-pea.gr) και τη σελίδα του ΣΑΔΑΣ -ΠΕΑ στο FB (www.facebook.com/Sadaspea).