Ενημέρωση

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ : WORKSHOP – “Explorations into spatial design and architecture incorporating art contribution and air participation. Creative form production and environmental integration.” (ESDA3)

Το ερευνητικό έργο με τίτλο “Explorations into spatial design and architecture incorporating art contribution and air participation. Creative form production and environmental integration.” (ESDA3), που υλοποιείται στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Α.Π.Θ. και χρηματοδοτείται από το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛΙΔΕΚ) και από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ), διοργανώνει Workshop, με θεωρητικό και πρακτικό σκέλος, ως μια δράση διάδοσης της έρευνας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τη λογική της εν λόγω έρευνας και να παράγουν αντίστοιχα αποτελέσματα.

To workshop είναι ανοιχτό σε φοιτητές, αποφοίτους, μεταπτυχιακούς φοιτητές και σε νέους ερευνητές. / Κόστος Συμμετοχής: Δωρεάν

Διαδικασία αιτήσεων: Συμπληρώνετε την αίτηση συμμετοχής (application form) και την αποστέλλετε με email στο [email protected]. Στη συνέχεια, θα ειδοποιηθείτε μέσω email για την αποδοχή της συμμετοχής σας. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, απαιτείται έγκαιρη υποβολή της αίτησης συμμετοχής σας δηλ. έως και 19.04.2019.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Email[email protected]

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310995502

Πληροφορίεςhttps://workshopesda3.wixsite.com/2019

Ερευνητική Ομάδα:

Αναστασία Σταυρίδου – Επιστημονικά Υπεύθυνη – Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια

Αγγελική Χατζηδημητρίου – Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια

Αθηνά – Χριστίνα Συράκου – Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια

Νικόλαος Καλογήρου – Μέλος ΔΕΠ, Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Α.Π.Θ.

Παναγιώτης Πρίνος – Μέλος ΔΕΠ, Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών Α.Π.Θ.

Κωνσταντίνος Ιωαννίδης – Μέλος ΔΕΠ, Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Α.Π.Θ.

Λυδία Καλλιπολίτη – Μέλος ΔΕΠ, Rensselaer Polytechnic Institute & CASE, New York

Ιωάννα Συμεωνίδου – Μέλος ΔΕΠ, Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

 

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και την αίτηση δήλωσης συμμετοχής θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο :

https://architecture.web.auth.gr/explorations-into-spatial-design-and-architecture-incorporating-art-contribution-and-air-participation-creative-form-production-and-environmental-integration/