Ενημέρωση

Αίτημα οικονομικής ενίσχυσης του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ

ΑΙΤΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Δεδομένου ότι αποτελείτε τη βασική πηγή εσόδων του ΣΑΔΑΣ – Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων, παρακαλούμε να συμβάλετε οικονομικά αποστέλλοντας είτε τη συνδρομή σας ή οφειλές συνδρομών σας, είτε κάποια δωρεά στον σύλλογο, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις τρέχουσες σοβαρές οικονομικές υποχρεώσεις του.

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι ο σύλλογος αποφάσισε να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) ενάντια στο ΠΔ 99/2018 “Ρύθμιση του επαγγέλματος του μηχανικού με καθορισμό των επαγγελματικών δικαιωμάτων για κάθε ειδικότητα”. Επειδή το κόστος της προσφυγής θα είναι μερικές χιλιάδες ευρώ που ο ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ δεν διαθέτει, παρακαλούμε να καταβάλλετε ειδική δωρεά ποσού που επιθυμείτε στον λογαριασμό του συλλόγου, με την αιτιολόγηση ΣτΕ και το ονοματεπώνυμο σας.

Ο λογαριασμός του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος είναι: 146/480197-02 (IBAN: GR9401101460000014648019702).

Παρακαλούμε κατά την κατάθεσή σας, στην αιτιολόγηση να γράψετε το ονοματεπώνυμό σας και τον Αριθμό Μητρώου ΤΕΕ, καθώς και αν πρόκειται για συνδρομή ή για δωρεά ή για ΣτΕ και να μας στείλετε το καταθετήριο της τράπεζας στο e-mail του συλλόγου: [email protected], προκειμένου να σας αποσταλεί η ανάλογη απόδειξη.

Σας ευχαριστούμε πολύ.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ

Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Ξυνομηλάκης