Ενημέρωση

Υπενθύμιση προθεσμίας για τη συμμετοχή στην Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι

Σας υπενθυμίζουμε ότι αύριο, 26.4.2017,  λήγει η παράταση της προθεσμίας για τις δηλώσεις συμμετοχής στην Οργανωτική Επιτροπή του Συνέδριου του ΣΑΔΑΣ Τμ. Αττικής, που θα διεξαχθεί στις 20 έως και 22 Οκτωβρίου, στην αίθουσα τελετών και πρόσθετες αίθουσες του κτηρίου Αβέρωφ του ΕΜΠ.

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Τμήματος

[email protected]

[email protected]

Παρακαλούμε όσες και όσους δηλώσουν συμμετοχή, να σημειώσουν και την ομάδα ή τις ομάδες εργασίας (εισηγητικές προς την Οργανωτική Επιτροπή) στις οποίες προτιμούν να συμμετέχουν:

  1. Προγραμματισμού (του Συνέδριου, των αποκεντρωμένων στην Αττική προσυνεδριακών ημερίδων και ανεξάρτητων εκδηλώσεων με την ευκαιρία και για την προβολή του συνέδριου)
  2. Επικοινωνίας
  3. Εκδηλώσεων
  4. Υποστήριξη της Επιστημονικής Επιτροπής
  5. Προβολής Πρακτικών και Πορίσματος
  6. Τεχνικής υποστήριξης
  7. Οικονομικής διαχείρισης
  8. Φορείς συλλογικής δράσης για ζητήματα της πόλης

 

Το ίδιο παρακαλούμε να κάνουν και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής (μέχρι στιγμής αριθμεί σαράντα δύο) που δεν έχουν συμμετάσχει στις (μέχρι στιγμής δύο) συνεδριάσεις της.

 

Τέλος, με την ευκαιρία σας υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία για την υποβολή περίληψης ανακοινώσεων στο Συνέδριο, είναι η 31η  Μαΐου.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                                                    Η Γεν. Γραμματέας

Αντώνης Μαούνης                                                                                         Ελένη Βαφειάδου