Ενημέρωση

Εκδήλωση: ”Έγκριση Εργασιών Μικρής Κλίμακας και Άδεια Δόμησης”, Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ, Βρυσακίου 15 και Κλάδου, Μοναστηράκι

O ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ, σε συνεργασία με την εταιρεία Civiltech ΑΕ, συνεχίζει τις ενημερωτικές εκδηλώσεις που έχουν ως σκοπό να αναδείξουν τα κύρια χαρακτηριστικά των νέων διαδικασιών και να προτείνουν πρακτικούς τρόπους οργάνωσης της δουλειάς του αρχιτέκτονα μηχανικού.

Η 1η ενημερωτική εκδήλωση για το 2014, με θέμα Έγκριση Εργασιών Μικρής Κλίμακας και Άδεια Δόμησης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Ιανουαρίου, ώρα 11:00πμ – 13:30μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ, Βρυσακίου 15 και Κλάδου, Μοναστηράκι.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα κωδικοποιηθεί η κείμενη νομοθεσία και θα παρουσιαστούν ολοκληρωμένα παραδείγματα με τις εφαρμογές λογισμικού της Civiltech. Παράλληλα, όλα τα μέλη του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ που συμμετέχουν στην εκδήλωση απολαμβάνουν ειδικές προσφορές για αγορές από το e-Civiltech με ταυτόχρονη εξόφληση της συνδρομής ενός έτους προς τον ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ