Ενημέρωση

Η νέα ιστοσελίδα και το ενημερωτικό δελτίο του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ

Η ομάδα εργασίας «για αναβάθμιση της ιστοσελίδας και σύνταξης του newsletter του συλλόγου» εργάστηκε επί εννέα περίπου μήνες οργανώνοντας και σχεδιάζοντας τη νέα ιστοσελίδα. Η πρώτη συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στις 21/3/2013.

Οι παρεμβάσεις μας στοχεύουν σε:

  • Βελτίωση της εικόνας του συλλόγου και προβολή των δράσεων και των απόψεών του.
  • Ενίσχυση της ενημέρωσης και της συνεργασίας των αρχιτεκτόνων
  • Άνοιγμα στο ευρύ κοινό σε σχέση με το επάγγελμα του αρχιτέκτονα και τις δραστηριότητες του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ
  • Δημιουργία εσόδων από τη φιλοξενία διαφημίσεων στην ιστοσελίδα και το ενημερωτικό δελτίο

Η δομή (κατηγορίες, σελίδες, μενού) οργανώθηκε με βάση θεματικές ενότητες. Προστέθηκαν επίσης ενότητες που δεν υπήρχαν στην προηγούμενη μορφή – «Χρειάζομαι αρχιτέκτονα», «Αρχιτεκτονική», «Επαγγελματικά θέματα» κα.

Η μορφή της ιστοσελίδας και του ενημερωτικού δελτίου σχεδιάστηκε εξαρχής ώστε η αισθητική της να εκφράζει την ταυτότητα του συλλόγου.

Το περιεχόμενο εμπλουτίστηκε (και θα εμπλουτίζεται διαρκώς) με τα άρθρα που δημοσιεύονται στην Περιοδική έκδοση του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ και υλικό από τους συνεργαζόμενους διεθνείς φορείς αρχιτεκτονικής.

Η νέα πλατφόρμα διαχείρισης μεταφέρθηκε σε αναβαθμισμένο server VPS που υποστηρίζει την αποστολή ενημερωτικών δελτίων, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ταχύτητα εμφάνισης και την ασφάλεια του περιεχομένου της.

Ο νέος ιστότοπος θα μπορεί τέλος να φιλοξενεί τις δράσεις και τις εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχει ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων, όπως η Biennale Αρχιτεκτονικής της Βενετίας.

Ευελπιστούμε η νέα αυτή εικόνα του συλλόγου που προβάλλεται μέσα από τον ιστότοπο και το ενημερωτικό δελτίο να  κινητοποιήσει το ενδιαφέρον περισσότερων συναδέλφων ώστε να συνεισφέρουν στις δράσεις του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ

Η ομάδα

Συντονίστρια:  Μυρτώ Δεσποτίδη
Μέλη ομάδας: Γεωργία Γεωργάλα
(αλφαβητικά) Ηρακλής Παπαθεοδώρου
Μανώλης Πατεράκης
Κώστας Φιλιππάκης