Ενημέρωση

Εκδήλωση: ”Ενεργειακή Επιθεώρηση – Εξοικονόμηση Ενέργειας στα Κτήρια”, Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ, Βρυσακίου 15 και Κλάδου, Μοναστηράκι

 

O ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ, σε συνεργασία με την εταιρεία Civiltech Α.Ε., συνεχίζει τις ενημερωτικές εκδηλώσεις που έχουν ως σκοπό να αναδείξουν τα κύρια χαρακτηριστικά των νέων διαδικασιών και να προτείνουν πρακτικούς τρόπους οργάνωσης της δουλειάς του αρχιτέκτονα μηχανικού.

Η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ, Βρυσακίου 15 και Κλάδου, Μοναστηράκι, την Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013, με θέμα: ”Ενεργειακή Επιθεώρηση – Εξοικονόμηση Ενέργειας στα Κτήρια”.

Στα ταμειακώς ενήμερα (τουλάχιστον για τα έτη 2010- 2011-2012) μέλη του συλλόγου που συμμετέχουν στην εκδήλωση, προσφέρονται εφαρμογές λογισμικού με μηνιαία άδεια χρήσης και ηλεκτρονική τεχνική υποστήριξη, ώστε να κάνουν πρακτική εξάσκηση όσων μαθαίνουν. Παράλληλα, με την ευκαιρία της παρούσας εκδήλωσης, όλα τα μέλη του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ που συμμετέχουν στην εκδήλωση απολαμβάνουν ειδικές προσφορές για αγορές από το e-Civiltech.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ