Επιστολή προς την Πρόεδρο Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ν. Κέρκυρας

 

Α.Π. 38436, Αθήνα 13 Απριλίου 2009

 

Προς
Την Πρόεδρο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Ν. Κέρκυρας
κ. Λένα Τσολάκου
Λ. Αλεξάνδρας 13
49100 ΚΕΡΚΥΡΑ

 

Αγαπητή κυρία Πρόεδρε,

Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συνδιοργανωτές και ιδιαιτέρως εσάς, για την κατά κοινή ομολογία επιτυχημένη συμβολή σας σε όλα τα στάδια του ξεχωριστού 2ημέρου που περάσαμε κοντά σας.

Η οργάνωση και η αλληλουχία των εκδηλώσεων διέθεταν κατ’ εξοχήν συνθετικά χαρακτηριστικά υψηλού επιπέδου, όπως αρμόζει στον κλάδο των Αρχιτεκτόνων τον οποίο επιτυχώς εκπροσωπείτε.

Η ημερίδα με θέμα: «Αποκατάσταση και επανάχρηση ιστορικών κτιρίων. Το παρελθόν ορίζει το μέλλον;», που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου 2009 στην Κέρκυρα, ξεπέρασε κάθε προσδοκία επιτυχίας και ήταν αντάξια της πνευματικής και πολιτιστικής παράδοσης της πόλης που την φιλοξένησε.

Η έκθεση που συνδιοργανώσατε με τη Νομαρχία Κέρκυρας και το Τ.Ε.Ε. Τμήματος Κέρκυρας θεωρούμε ότι είναι ένα βήμα προς την κατεύθυνση αντιμετώπισης των πολλών και συσσωρευμένων προβλημάτων της προστασίας και διατήρησης των παραδοσιακών μας οικισμών.

Τέλος, το Συντονιστικό Όργανο της Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων (Σ.Ο.Π.Ε.), που συνεδρίασε την Κυριακή 29-3-2009, σημείωσε αντίστοιχη επιτυχία, τόσο όσον αφορά τη συμμετοχή (Συλλόγων αρχιτεκτόνων από όλη την Ελλάδα), όσο και τα επιτυχή συλλογικά συμπεράσματα - αποτελέσματα των προγραμματισμένων εργασιών του.

Αγαπητή Λένα,

Η προσωπική σου συμβολή και η συνεχής παρουσία σου σε όλα τα στάδια των εκδηλώσεων αποτέλεσαν σταθμό για τις συλλογικές εκδηλώσεις των Αρχιτεκτόνων στο μέλλον.

Θερμά συγχαρητήρια εκ’ μέρους του Δ.Σ. του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία, καλή επιτυχία στο έργο σου και καλή Ανάσταση.

 

 
Για το Διοικ. Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ε. ΛΥΡΟΥΔΙΑΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μ. ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ


Αρχή σελίδας