Προηγούμενη σελίδα

Εκδήλωση για τα 25 Χρόνια του ΣΕΠΟΧ
- 15 Δεκεμβρίου 2006



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΚΤΩΝ
Γαμβέττα 6, 106 78 Αθήνα
Τηλ: 210-3820077 Fax: 210-3820076 e-mail: [email protected]



Aθήνα, 8 Δεκεμβρίου 2006

Θέμα: Πρόσκληση σε  εκδήλωση για τα 25 χρόνια του ΣΕΠΟΧ

Με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την ίδρυσή του, ο Σύλλογος Ελλήνων Πολεοδόμων και Χωροτακτών (Σ.Ε.ΠΟ.Χ.) θα πραγματοποιήσει, στις 15 Δεκεμβρίου 2006 στην Αθήνα, εκδήλωση κατά την οποία  θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις σε στελέχη του (ιδρυτικά μέλη, προέδρους). Παράλληλα προγραμματίζεται να δοθούν διακρίσεις και σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έχουν να επιδείξουν καινοτομικές σχεδιαστικές παρεμβάσεις (μελέτες - έργα - προγράμματα). Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι να αναγνωρισθούν και να αναδειχθούν oι καλές πρακτικές, όσον αφορά στο σχεδιασμό των ελληνικών πόλεων καθώς επίσης και η ενθάρρυνση ελληνικών συμμετοχών στο πλαίσιο ανάλογης διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Πολεοδόμων (E.C.T.P.). 

Ο Σ.Ε.ΠΟ.Χ. αποτελεί συλλογικό φορέα όλων όσοι ασχολούνται με το σχεδιασμό του χώρου (πανεπι­στημιακών, ελεύθερων επαγγελματιών -μελετητών, στελεχών της δημόσιας διοίκη­σης). Ιδρύθηκε το 1981 και έκτοτε υπηρετεί ανελλιπώς και με συνέπεια την πολεοδομία και τη χωροταξία στην Ελλάδα, συνεργαζόμενος με τη διοίκηση, την αυτοδιοίκηση και τους συναφείς κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς.

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην επετειακή αυτή εκδήλωση του συλλόγου μας  η οποία θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2006, από τις 17.00 έως τις 20.00, στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, οδός Καραγεώργη Σερβίας 4, 5ος όροφος, Πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                     

Καθηγητής Ηλίας Μπεριάτος                              

 

 

Αρχή σελίδας