Συνάντηση με Υπουργούς ΥΠΠΟ και ΥΠΕΧΩΔΕ


Α.Π. 31770 Αθήνα 15 Μαρτίου 2004


Προς
Τον Υπουργό Πολιτισμού
κ. Κώστα Καραμανλή
Μπουμπουλίνας 20-22
10682 ΑΘΗΝΑ

Θέμα : Συνεργασία ΥΠΠΟ και ΣΑΔΑΣ - Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων

Σχετ. : Το αριθ.πρωτ. 30205/22.4.2004 έγγραφό μας

Κύριε Υπουργέ,

Εκ μέρους του ΣΑΔΑΣ - Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων εκφράζουμε τις ευχές μας για επιτυχία στο έργο σας που προστίθενται στα υψηλά σας καθήκοντα του Πρωθυπουργού.

Ο Πολιτισμός σε όλες του τις εκφράσεις και ειδικότερα η ανάδειξη της Αρχιτεκτονικής, ως πολιτιστικής αξίας με συνεκτικό και διαχρονικό τρόπο, ενδιαφέρει άμεσα την Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων.

Το Δ.Σ. συνεργάζεται με το Υπουργείο Πολιτισμού και έχει υποβάλλει πολλές προτάσεις και μέσα από το Δίκτυο Αρχιτεκτονικής. Τελευταία έχει υποβληθεί πρόταση στην Δ/νση Εικαστικών Τεχνών, για την ανάληψη της διοργάνωσης της 9ης Biennale της Βενετίας.

Για όλα τα θέματα που συνιστούν ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο, είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να ανταλλάξουμε απόψεις. Έτσι σας παρακαλούμε να ορίσετε μία συνάντηση για να σας εκθέσουμε τις θέσεις - προτάσεις μας εκ μέρους των Ελλήνων Αρχιτεκτόνων.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικ. Συμβούλιο


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Τ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Θ. ΠΑΠΠΑΣ


Συνημμένα : 2

 Α.Π. 31792 Αθήνα 18 Μαρτίου 2004


Προς
Τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ
κ. Γ. Σουφλιά
Αμαλιάδος 17
11523 ΑΘΗΝΑ

Θέμα : Συνεργασία ΥΠΕΧΩΔΕ και ΣΑΔΑΣ - Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων

Κύριε Υπουργέ,

Εκ μέρους του ΣΑΔΑΣ - Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων εκφράζουμε τις ευχές μας για επιτυχία στο έργο σας και σας ζητάμε να ορίσετε μία συνάντηση για να σας εκθέσουμε τις θέσεις - προτάσεις μας για τα θέματα αρχιτεκτονικής, μελετών και κατασκευών.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικ. Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Τ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Θ. ΠΑΠΠΑΣ

 

Αρχή σελίδας