Επίσκεψη στην Κύπρο στις 24 και 25 Μαΐου



Α.Π. 30450 Αθήνα 26 Μαΐου 2003

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη στην Κύπρο στις 24 και 25 Μαΐου πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΣΑΔΑΣ - Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων αποτελούμενη από τον Γενικό Γραμματέα Θανάση Παππά και το μέλος του Δ.Σ. Κωνσταντίνο Μπελιμπασάκη, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου.

Αφορμή αποτέλεσε η πραγματοποίηση της 21ης Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου και η απονομή του αρχιτεκτονικού βραβείου 2003 και τιμητικών διακρίσεων. Το αρχιτεκτονικό βραβείο 2003 απονεμήθηκε «στον αείμνηστο Έλληνα αρχιτέκτονα Γιώργο Σημαιοφορίδη» και η παρουσία του ΣΑΔΑΣ - ΠΕΑ στην εκδήλωση ήταν φόρος τιμής για τον Ειδικό Γραμματέα του ΣΑΔΑΣ - ΠΕΑ στην προηγούμενη περίοδο.

Ο Γενικός Γραμματέας στην προσφώνησή του αναφέρθηκε στους στόχους του νέου ΔΣ του Συλλόγου και σημείωσε πως «…με εφαλτήριο το πρωτόκολλο συνεργασίας που συνάφθηκε μεταξύ των Συλλόγων μας, πρέπει να ενδυναμώσουμε την συνεργασία μας, τόσο στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αρχιτεκτόνων (CAE) όσο και μεταξύ μας».

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας, όπου προσδιορίστηκαν άξονες συνεργασίας για πραγματοποίηση δράσεων και εκδηλώσεων ενώ επιβεβαιώθηκαν οι ακατάλυτοι δεσμοί μεταξύ των δύο Συλλόγων.

 

Αρχή σελίδας